Naši proizvodi

Baklava

Baklava je vrsta veoma slatkog deserta i postaje sve omiljenija u našim krajevima. Bogat ukus oraha i sočnog šerbeta natjeraće vas da je zavolite.

Cheesecake

Lagana ljetnja poslastica sa kremastim mascarpone sirom, svježim voćem i koricom od plazme. Neodoljiva poslastica za ljubitelje slatkiša.  

Pečeni cheesecake

Savršenstvo za vaša čula. Spoj krem-sira mascarpone, jaja, limuna, cimeta, plazme, putera i kuvanog voća.

Čokoladna karamelizovana torta

Četiri lagane korice od oraha i bjelanaca, kuvani fil od čokolade, žumanaca i putera čini tortu bogatom i kremastom.

Čokoladna torta

Četiri lagane korice od oraha i bjelanaca, kuvani fil od čokolade, žumanaca i putera čini tortu bogatom i kremastom.

Krempita

Kotorska krempita ili kako bi naši stari rekli, kotorska pašta. Četiri tanke hrskave kore od lisnatog tijesta i kuvani fil od mlijeka, žumanaca, vanile i brašna vratiće vas u djetinjstvo.

Mali Cheesecake

Po svojem sastavu isti kao cheesecake, namjenjen ljubiteljima manjih poslastica.

Orasnice

Suv, hrskav i lagan kolač koji se kuva, zatim valja i na kraju suši. Napravljen od oraha, bjelanaca i šećera. Prava bezglutenska poslastica.

Princess krofne

Pufnice od kuvanog tijesta, punjene vanil kremom. Lagane i kremaste, pogodne za svaki trenutak.

Ruštule

Mediteranski kolač. Jedno jaje, ožica cukra, ožica ulja, ožica rakije i brašna koliko pokupi. Neizostavan i rado viđen na svakoj trpezi. To su naše ruštule.

Voćna torta

Prava ljetnja, lagana i osvježavajuća torta. Sušene korice od bjelanaca, kuvani vanila krem i dva reda svježih malina natjeraće vas da zaboravite sladoled.

Budvanka

Zdrav kolač pun oraha, badema, kandirane kore pomorandže, suve kajsije, manga, papaje i golice. Otmen kolač bogat aromama upotpuniće vam prijatan razgovor uz kafu ili čaj.